Lifestyle, Interior

sisustushaaveita

25/01/2016
Pitkän päivän jälkeen on ihana istua hetkeksi alas hyvän teen ja kotihaaveiden pariin :) Samalla kun tässä koneella mietin mahdollisia seuraavia hankintoja, ajattelin, että voisin samalla laittaa omat suunnitelmat myös tänne blogin puolelle! Tässä siis muutamia juttuja, joista tykkään todella paljon ja joista todennäköisesti ainakin osan tulen jossain vaiheessa hankkimaan :) 
Veera-9Ehkä eniten oon miettinyt Eero Aarnion suunnitteleman Tupla Kupla -valaisimen ostamista joko s tai m -kokoisena. Tämä olisi kaunis yksityiskohta esimerkiksi olkkariin / makkariin. Näitä on muuten meillä kotonakin (perheen luona) ja jotenkin oon aina tykännyt tästä Tupla Kuplasta todella paljon. Mulla ja mammalla on samanlainen maku :) 

Veera-3

Kartell Victoria Ghost -tuoli läpinäkyvänä voisi sopia mun työpisteelle. Koska mun työpöytä on meidän makkarissa ja huone on melko pieni, tällainen läpinäkyvä ja siro tuoli voisi olla hyvä valinta. En ole vaan koskaan testannut, miltä tässä tuntuu istua, pitää käydä kokeilemassa jossakin..

TuplaKupla

Tupla Kupla näin isona ei tietenkään tulisi edes harkintaan meidän pieneen asuntoon, mutta joskus jos ja kun asun omakotitalossa, tämä voisi olla ihan hauska yksityiskohta! Enemmän tykkään kuitenkin Tupla Kuplasta pienemmässä koossa..Veera1
Tämä (Harri Koskisen suunnittelema) Block -valaisin on pakko saada. :) Voisi sopia esim. mun uudelle työpöydälle ”koristeeksi”. Niin upea.

MERENHELMI-KOTI

Tämä Yki Nummin suunnittelema Modern Art -pöytävalaisin on myös mieleeni.

Kuvissa näistä mikään ei tietenkään pääse oikeuksiinsa ja ”luonnossa” kaikki näistä näyttää mielestäni paljon upeimmilta! Iskeekö samat jutut teihin / mitä mieltä te olette näistä? :)

Kommentoi artikkelia

4 Kommentit on "sisustushaaveita"


Vieras
Anonyymi
2 vuotta 2 kuukautta sitten

Toi Block on myös omalla hankintalistalla, niin siro ja kaunis. Toinen unelmavalaisin on Lokki. Se olisi niin upea keittiöön/ruokailutilaan.

Vieras
Anonyymi
2 vuotta 2 kuukautta sitten

Eipä oikeastaan iske, sillä yllä olevat valaisimet/tuoli löytyy nykyisin jo joka toiselta. Pyrin suosimaan sisustuksessa uutta ja oivaltavaa, sekä ennen kaikkea persoonallisuutta. Yllä olevat tuotteet eivät valitettavasti edusta tätä skaalaa, vaan kuuluvat jokaisen markettimamman olohuoneeseen. Kannattaa tutkia enemmän kotimaista designia, sillä sieltä löytyy lukemattomia kiinnostavia suunnittelijoita ja tuotteita, jotka eivät ole yhtä "massaa".

wpDiscuz