Lifestyle, Travel

Elämäni haaveet

17/03/2012

Oijoi, nyt tuntuu, että stressi iskee pahemman kerran… Sehän syntyy kun omat keinot eivät riitä tilanteesta selviytymiseen ja nyt tuntuu kyllä vähän siltä. Kolme päivää ja neljä kurssia.. Yritän rauhoittaa tässä itseäni selailemalla kuvia, jotka liittyvät asiaan, nimeltä…

… Haaveet ja unelmat. Ne auttavat jaksamaan arjessa ja elämässä. :) Mun suurin haave on lähteä käymään Australiassa jossain vaiheessa. Ja voin luvata, että jonain päivänä istun vielä lentokoneessa ja suuntaan kohti Brisbanea! :) Eikö näytäkin ihanalta.

Mitkä ovat teidän haaveitanne tulevaisuutta ajatellen?

Joskus haaveilin asioista, kuten hienosta talosta, lapsista, naimisiin menosta jne. Asioista, jotka ovat varmasti monen tytön unelmia, joita kohti pyrkiä. Ne ovat upeita asioita. Mä haluan elämän viedä, suunnittelematta sitä sen tarkemmin. On hieno nähdä mitä se tuo tullessaan, mitä yllätyksiä ja ennalta-arvaamattomia asioita. Kun ei ole tarkkaa ”kaavaa” mitä kohti kulkea, voikin tapahtua jotain odottamatonta ja jännittävämpää. Ajatteleeko muutkin näin :) Esimerkiks en olis ikimaailmassa uskonut, että lopetan tanssin, elämäni tärkeimmän harrastuksen ja aloitan blogin. (Päätös olikin aika hyvä näin jälkeenpäin ajateltuna, sain uuden upean harrastuksen).
Mutta itseasiassa pelkkä onnellisuus on jo itsessään tavoittelemisen arvoinen asia. En tiedä tarkalleen mitä tulevaisuudessa teen tai missä olen ja oikeestaan elämää ajatellen, toivon vain, että olen onnellinen. Ja että käyn Australiassa. :)

Kuva lainattu täältä. 
Kuva lainattu täältä.
Kuva täältä. 
Kuva lainattu täältä. 
Kuva täältä. 
Kuva täältä. 

Se on haaveeni ja se toteutuu joku kaunis päivä, uskon niin! :)

Kommentoi artikkelia

3 Kommentit on "Elämäni haaveet"


Vieras
Anonyymi
6 vuotta 2 kuukautta sitten

Veera, mulla ei oo enään suuria haaveita,sitä on kai saavuttanut ne tai siten ne on osoittautunut unrealistic, tai what ever? Oon käyny Las Vegasissa,Monacossa,Shanghaissa.. 120 maassa + kaupungissa..tehny duunia hikipäässä. Thank God,Still alive and kicking ! Ja kuten Bon Jovie laulaa " Have a Nice Day" eli jos mun meno ei miellytä tie on vapaa…! Mut jotain puuttuu? ….? Se kait oot Sinä Veera ? En ole ikinä nähnyt jotain niin ihanaa ja rakastunut johonkin kuin Sinuun ! Huolisitko mut matkakumppaniksi Australiaan?

Jimi ;)

Vieras
Anonyymi
6 vuotta 2 kuukautta sitten

jestas ku nauran tolle ylemmälle kommentille :D:D mieti nyt jos se on matkustanu noin paljo ja tehny duunia ni sen on pakko olla joku lähemmäs 40 tai vanhempi :D:D onnea vaa!!!!!

Vieras
6 vuotta 2 kuukautta sitten

Todella kauniita kuvia :) Mulla on paljon haaveita, mutta elän kuitenkin päivä kerrallaan pyrkien nauttimaan elämästä ja jokaisesta hetkestä :) Toi mies on kyllä karmiva, kirjottaa samalla tavalla kun erään ihmisen isä.. Hui, lukeekokan munkin blogia joku vanhempi ihminen :o

wpDiscuz