Beauty, Lifestyle

Vihreä kosmetiikka shampoopala

18/06/2011

Siellä esitettiin toive, että tekisin arvostelua tästä Vihreä kosmetiikka kehäkukka shampoopalasta, joten tässä se on :) Löysin onneksi kansioista kuvan tästä palashampoosta vielä käyttämättömänä, kun tosta palasta on tällä hetkellä vain puolet jäljellä. Mutta oon kyllä tykännyt tosta älyttömän paljon, enkä keksi tuotteesta oikeestaan yhtäkään miinusta. Vihreä kosmetiikka shampoopaloja myy esimerkiksi Jyväskylässä Katriinan kauppa ja Seinäjoen Katriinan kauppa. Ja netistä tuotetta pystyy tilaamaan ainakin Vihreä Kosmetiikka sivulta.

Vihreä kosmetiikka kehäkukka shampoopala:
Tuote on täysin ekologinen. Se on tehty luomu kasviöljyistä, -yrteistä ja eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipuolloa jätteeksi (lainattu Vihreä Kosmetiikka nettisivuilta)

Käyttö:
Hiukset kastellaan ja shampoopalaa hierotaan hiuksiin niin kauan kunnes se vaahtoaa. Pestään ja huuhdellaan kuten tavallisestikin. Mielestäni shampoon jälkeen kannattaa laittaa hoitoainetta, koska ainakin omat hiuksetuntuivat jäävän ns. natisevan puhtaiksi.

Pesun jälkeen:
Kun hiuksia alkaa pesemään tällä shampoolla, ne voivat tuntua aluksi pesun jälkeen hieman tahmeilta, mutta tämä reaktio häviää kun vain jatkaa tuotteen käyttöä. Tämä vie aikaa noin 1-10 pesukertaa. (Itselläni vei noin 4-5 pesukertaa) Yleensä käsitellyisssä hiuksissa vie pidempää kuin luonnontilaisissa hiuksissa. Hiukset tuntuvat kerta kerran jälkeen paremmilta. Ymmärsin, että shampoo poistaa hiuksiin jääneitä kemikaaleja ja siksi hiukset tuntuvat ensimmäisien pesukertojen jälkeen tahmeilta.

Oma kokemus tuotteesta:
En tiedä onko tämä shampoopalan käyttö osaasyynä siihen, että mun hiukset ovat vahvistuneet todella paljon. (Olen kyllä yrittänyt kaikin keinoin hoitaa hiuksiani, syönyt vitaamineja, erilaisia öljyjä, olen jättänyt suoristusraudan käytön vähemmälle jne.) Mutta luulen, että tällä tuotteella on ollut myös vaikutusta hiuksieni hyvään kuntoon.
Markettishampoot kuivattivat hiuksiani aina liikaa ja kokeilimme myös suht. kalliita shampoita kuten Goldwellin tuotteita, mutta ne vasta kuivattivatkin hiuksia. Goldwellin shampoot tuntuivat liiankin voimakkailta ja mielestäni kuivattivat enemmän kuin hoitivat hiuksia. Kun olen pessyt tällä Kehäkukka palashampoolla hiuksiani, hiukset ovat pehmeät pesun jälkeen. Se pesee siis hyvin, mutta ei kuivata hiuksia.
Kaikenlisäksi ainakin tämä Kehäkukka palashampoo tuoksuu mielestäni hyvälle ja vaahtoaa helposti.
Tuote on myös aika riittoisa. Ostin sen helmikuun lopulla ja oon käyttänyt sitä nyt melkein 4 kuukautta. Tällähetkellä palasta on jäljellä yli puolet.
Itse en käytä oikeestaan ollenkaan mitään muotoilutuotteita ym. joten ainakin minulla palashampoo on toiminut hyvin. Mun hiukset eivät rasvoitu kovin helposti, joten mun ei ole tarvinnut pestä tällä kuin 2-3 kertaa viikossa ja hiukset näyttävät aina puhtailta.
En ole kokeillut muita Vihreän Kosmetiikan shampoita, mutta ainakin tästä tuotteesta olen tykännyt kovasti ja meinaan ostaa kyseistä tuotetta toisenkin kerran, kun olen saanut ensin ton palan käytettyä. Voisin kokeilla vaikka jotain muuta, etenkin Vihreä kosmetiikka shampoopala hamppu-turve kuulostaisi mielenkiintoiselta kokeilla.

Onko muilla kokemuksia Vihreä kosmetiikka shampoopaloista? Miten ne ovat teillä toimineet? :)

Kommentoi artikkelia

14 Kommentit on "Vihreä kosmetiikka shampoopala"


Vieras
6 vuotta 10 kuukautta sitten

Meilläkin käytetään kotona vihreän kosmetiikan tuotteita. Tykkään erityisesti siitä kasvosaippuasta, joka ainakin itselläni auttaa ettei naama kuivu ja se puhdistuu ihan kokonaan oikeen nahkeaksi :)) Vartalosaippuatkin on hyviä! Shampoopalaa käytin vielä vähän aikaa sitten, mutta se todella jättää hiukset nahkean puhtaiksi, ja kotona ei ollut hoitoainetta niin lopetin käytön vähäksi aikaa.. Mutta se on silti paras shampoo :D !! P.S. Sun blogi on mahtava! :-)

Vieras
6 vuotta 10 kuukautta sitten

Ite oon käyttäny yhen tommosen hamppu-turve shampoo palan ja ei kyllä mitään negatiivista sanottavaa! Mun päänahka on kauheen herkkä ja kutiaa ja hiukset on järjettömän paksut ja kuivat, mikä on aika hankala yhistelmä. Sillä sai hiukset tosi puhtaiksi ja riitti pitkään. Uus on hankintalistalla. Oon tykänny kyllä muistakin sarjan tuotteista, etenkin Vihreästä savesta, siitä saa tehtyä ihan täydellisiä naamioita!

Vieras
Anonyymi
6 vuotta 10 kuukautta sitten

Kiitos! Täytyypä ostaa. :)

Vieras
Anonyymi
6 vuotta 10 kuukautta sitten

Moikka,

Aluksi shampoopalat saattavat tuntua nihkeiltä hiuksissa, mutta muutaman käyttökerran jälkeen tuote on aivan loistava. Asiakkailta ainakin on tullut tosi paljon hyvää palautetta! Täällä Seinäjoella tuote oli uusi tuttavuus, mutta nyt on jo moni asiakas tuotetta käynyt hakemassa ja kehuneet. Kannattaa muistaa kuivattaa pala aina käytön jälkeen, jotta säilyy pidempään. Shampoopala on myös erittäin riittoista.

Jos tuntuu, että hiukset kaipaavat hoitoainetta. Kannattaa kokeilla Vihreän kosmetiikan hiushuuhdetta!

Kiva kun kirjoitit jutun tästä tuotteesta :) Mukavaa päivää teille sinne!

T: Katriina

Vieras
Anonyymi
6 vuotta 9 kuukautta sitten

Mäkin ostin tänään shampoopalan tosin en muistanut mitä sä olit kokeillut, mut ostin ite sellasen joka on tarkoitettu tummille hiuksille. Tuntu kyllä tosiaan tahmeilta hiukset pesun jälkeen. Ootan innolla et on se muutama käyttökerta takana, niin tietää miltä sen jälkeen hiukset tuntuu :)

Vieras
Anonyymi
6 vuotta 22 päivää sitten

Mitä hoitoainetta olet käyttänyt palashampoon kanssa?

Vieras
Anonyymi
5 vuotta 10 kuukautta sitten

Mistä tuota saa? :)

Vieras
4 vuotta 9 kuukautta sitten

Piti tulla kans kehumaan tätä palashampoota. :) minulla myös on jatkuvassa käytössä tällainen, nyt käytössäni on olut ja muna palashampoo joka tuuheuttaa hiuksia. En ole pitkään aikaan käsitellyt hiuksia mitenkään väreillä koska haluan että ne ovat mahd hyväkuntoisina ja luonnolliset itselläni :) Käytän myös vihreän kosmetiikan nokkonen hiushuuhdetta ( korvaa hoitoaineen), se on ihanaa , olen tykästynyt tosi paljon. Nokkosvettä olen joskus tehnyt itsekin ja se on hiuksille myös aivan ihanaa :))

Ihana Veera kun löysin täältä sinulta postauksen miten kananmunalla voi pestä hiukset :) <3 ei ole kauan aikaa kun mietin asiaa kun olen siitä kuullut mutten ollut ehtinyt vielä rueta etsiin tietoa enempi :) ja kas, täällä sinulta se löytyi <3 kerrassaan ihana blogi sinulla, paljon ihania ja mielenkiintoisia löytöjä tekee täältä <3 saa sekä sisin että keho ihanaa ravintoa näitä sinun postauksia lukiessaan :))

Halit sinulle <3

Vieras
2 vuotta 4 kuukautta sitten

Hei!
Vähä googlailin Hiustenpesusta kananmunalla ja eksyin blogiisi ja sitä kautta tämän postaukseb innoittamana tilaamaan palashampoota. Onko vihreä kosmetiikka nykyään Flow-merkkistä? En nimittäin löydä ks.sivustoa vaan tulee aina vain flow:n tuotteet esille. Kiitos vastauksesta, alan ehdottomasti totuttamaan tukkani tällaiselle pesulle!

T. Ohuista ja rasvaisista hiuksista kärsivä

Hyväö joulua! :)

wpDiscuz